0:00 / 0:00

schadegeval melden

Wat doe ik bij een schadegeval?

Van zodra u een claim, klacht, ingebrekestelling of dagvaarding ontvangt voor uw contract beroepsaansprakelijkheid, moet u een schade aangeven. Download hiervoor het aangifteformulier hier dat u volledig ingevuld overmaakt aan claims@ar-co.be.

Onze collega’s zullen u verder helpen. U kunt de schadedienst ook telefonisch bereiken op 02 538 66 33.

U bent verzekerd bij AR-CO

Bouwprofessional

Staat u voor een hindernis, tijdens het ontwerp, tijdens de werken of na de oplevering, dan kan u steeds onze architecten-experten contacteren voor technisch en praktisch advies. Wij helpen u zodat uw klein obstakel geen groot probleem wordt. Met onze snelle en discrete tussenkomst behoudt u uw goede verstandhouding met uw klant en beschermt u uw professionele reputatie.

Wordt u geconfronteerd met een schade-eis, dan kunt u rekenen op de steun van onze experten en advocaten.

Contacteer zonder aarzelen onze schadedienst telefonisch op 02 538 66 33 of via mail op claims@ar-co.be. Onze collega’s zullen u verderhelpen.

Bouwheer

Heeft u een verzekering Alle Bouwplaatsrisico’s of Top Globale van de Bouwheer bij AR-CO genomen?

Denk eerst aan uw eigen veiligheid. Probeer daarna op een redelijke manier de gevolgen van de schade te beperken. Laat eventueel een professional komen om dringende en noodzakelijke herstellingen uit te voeren.

Contacteer de politie bij diefstal.

Bezorg ons daarna de nodige info om de schadevergoeding te bepalen waarop u of de benadeelde recht heeft.

U heeft een schade-eis tegen een van onze verzekerden

Als u denkt dat u schade hebt geleden in het kader van een professioneel dienstverleningscontract met een van onze verzekerden, moedigen wij u als eerste stap aan om de problematische situatie met deze persoon te bespreken.

U kan ook contact opnemen met de schadedienst van AR-CO. Een schadebeheerder zal u vertellen wat u moet doen.

Downloads

Overtuigd? Nog een vraag?